31-Januar-2020

Formandens skriftlige Beretning 2019. januar 2020

Så skal vi til det igen formandens skriftlige beretning 2019.

Turneringen 2018/19
Lad os bare sige at det har været et år som er gået godt. Vores forventninger for 2018-2019 blev måske ikke helt opfyldt, men vi kæmpede i det mindste for dem.
Vi havde som målsætning at slutte i top-5 i 2’ div. vi slutter i top - 4. - super resultat der.
Vi havde en målsætning om at rykke op med vores Danmark serie, - det mislykkes, ikke fordi vi ikke kæmpede for det, men det skulle bare ikke være i 2019 det skulle lykkes, vi ender som nr. 2.
Vores målsætning med at kvalen skulle rykke op, gik heller ikke som planlagt, her bliv vi også nr. 2. med Hovsa 3. - Hovsa 4. bliver nr. 8. og Hovsa 5. bliver nr. 4.
Vil alligevel sige at resultaterne er godkendt, for det var jo ikke fordi at vi ikke prøvede.
Nu til det resultat der lykkes det var at vores Dame pairs med Charlotte og Jannie rykker op i 2 Division og vores andet hold med Else og Rie Bliver nr. 2 Godt kæmpet de Damer det var flot gået.
Old Boys 2018-2019.
Ja der var målsætningen at komme i slutspillet med Hovsa 1 i Oldboys Vest 1.
Og det kom vi og her ender vi på en 2’ Plads (Sølv) efter vores venner fra Potten.
Hovsa 2 og Hovsa 3 bliver i den løbende turnering henholdsvis i Oldboys Vest 3. nr. 3 og nr. 6 i deres række også flot klaret.
Junior.
Der havde vi Lukas Jensen med og han spillede på et hold sammen med en fra Route 180 og de var i slutspillet, her bliver de Nr. 4.
Jeg vil gerne rose alle der har spillet på hold, i gjorde det godt ikke, at sige at det var alt der var godt men det kommer jeg til senere.
Junior Stævner.
Lukas Jensen er med i 3 finaler med to anden pladser i Esbjerg Open og Lolland Open og en første plads i Dart Odense Open. Flot Lukas.

Diverse stævner.
Else vinder Samsø open i Dame B, - super flot.
Af stævner i klubben har vi afholdt dem som vi plejer.
• Knygberg cup som igen i år blev en succes med folk helt fra Sjælland. Stævnet blev vundet af Klaus Lundberg, i hans comeback stævne, hvor han slog Nicolai Olsen fra Holbæk Dart Klub.
• Fredags dart finalen bliver vundet af Bo Møller fra Hovsa.
• Haribo mix 2019 (nyt tiltag fra Jannie). 14 par deltog med vinder i A cuppen Merethe/Rene Nordpilen og vinder af B cuppen Camilla/Brian Hjørring
• Klubmesterskabet for herre tog Henrik Primdal sig af for andet år i træk mens Tina Korr blev klub mester for første gang hos damerne i doublen blev det Jan Gørges og Søren Crone som blev klubmester.
• Gudenaa Dart Club’s Julestævne. Vinder Jan Gørges.
• Viborg Mesterskaberne blev vundet af Potten 1. Efter en spændene afslutning hvor der var 3 hold der kunne blive mester. Hovsa 1 bliver Nr. 3.
Tillykke til alle vinderne og dem som kom tæt på.

Andet.
Nu til det lidt mere trælse. Det gode er at vi for det meste får alle hold ud at spille, men det er ikke uden sværdslag, for selv om folk har fået en kampkalender og de får at vide hvornår sæsonen starter på spillermøde, så kommer det alligevel som en overraskelse for nogen hvert år, og det kræver en del arbejde af Spilleudvalget, og nu er det sådan efter de nye regler, at hvis man melder afbud så koster det også 3 point, så ikke nok med at man taber kampen 16-0 og det koster point så koster det lidt ekstra at melde afbud. Det må vi se om vi ikke kan gøre lidt bedre fremadrettet.
Nu skal man jo også kigge indad og jeg ved godt jeg ikke har været så meget i klubben som jeg måske burde, men det skyldes familiære ting som gør at jeg har haft andre ting at tænke på og jeg ved godt at man som Formand, skal være et godt eksempel og det kan man nok ikke sige, at jeg har været efter som at jeg fik karantæne efter oldboys i Potten i efteråret 2019, at jeg ikke er helt enig i hvad karantænen er givet ud fra er en ting. Men det som jeg har fået 3 måneders karantæne for er berettiget for de kalder det anstødeligt sprogbrug og det kan jeg ikke løbe fra. Det gør ikke at jeg ikke fortryder det, for det gør jeg, da det går ud over klubben og det hold som jeg spillede på, og det er jeg ked af og undskylder for dette.
Som i nok også har set så sker der hele tiden nye ting i klubbens lokaler.
Nyt fjernsyn, nyt lys omkring skiverne og nu får vi også nyt lys over bordene, det er ting der er med til at gøre klubben til et godt sted at være og et godt sted at spille. Disse ting sker jo ikke af sig selv, der skal penge til dette og at der er nogle der gør et godt stykke arbejde for at opnå dette, og det skal de have tak for.
Vi er en klub i fremgang. Medlemmerne får vi flere og flere af og det kan ses på mandage og torsdage når der er træning, vi har fået Firmadarten i gang igen, - mandagsranglisten køre, - fredagsturneringen køre, så det kan ikke gå bedre.
Det køre også godt i den løbende turnering for 2019-2020. hvor vi lige nu er i 2’ Division nr. 2. i Danmaksserien nr. 2. Kvalrækken Nr.1, 8 og 11. i Dame pairs i 2’ Division, nr.5. Oldboys Vest 1. nr.3 i og Oldboys Vest 3. nr.1 og 5.
Lukas er blevet udtaget til brutto landsholdet efter en flot sæson så det går godt i Hovsa Dart Klub, også det økonomiske køre bedre end det har gjort i mange år så bestyrelsen er tilfreds og er bestyrelsen tilfreds, så er formanden det også, derfor håber jeg at I vil genvælge dem som er på valg, mig selv inklusiv, jeg vil gerne tage 2 år mere som de sidste som formand så takker jeg nok af.
Tak til alle medlemmer aktive som passive, tak til dem som hjælper når der er brug for det og tak til venner og gæster af klubben.
Også tak til sponsorer for at støtte klubben uden jer kørte det nok knapt så godt.
Jeg tror det var det for denne gang, jeg har fået krampe og ondt i pegefingeren så god generalforsamling og lad det blive et godt 2020.

M.v.h.
Charly Sørensen.
Formand
Hovsa dart klub.

08-Januar-2020

Fredags Turneringen 2019-2020.

Så er der opdateret Fredags dart stilling.

Niels Heinsø og søren Hedegaard Potten 1.

30-December-2019

Viborg mesterskaber 2019.

Så blev det årlige VM dart afholdt i Hovsa dart klub og det blev en spænderne affære hvor da vi når til single semi er 3 hold der kan vinde Potten 1 jyden 1 og hovsa 1. Det bliver en tæt kamp hvor Jens Ole Thomsen Jyden 1 skal slå Niels Heinsø Potten 1 for at Jyden Kan kalde sig VM mestre og det bliver en god kamp Hvor Jens Ole giver Heinsø kamp til stegen Men må til sidst overgive sig for overmagten Heinsø vinder og er klar til finalen. Anden semi er et opgør mellem Jan Gørges Hovsa 1 og Flemming Nielsen Hovsa 1 dette bliver også en god kamp hvor Flemming kæmper godt men forgæves jan vinder og er i finalen mod Heinsø. I finalen er der kun en ting der tæller for jan G hovsa og det er at vinde og gør han det så bliver Hovsa 1 mestre med 1 point ned potten 1 men desværre bliver et til et nederlag i en tæt kamp trækker Niels Heinsø det længste strå og vinder VM dart i single. og tillykke til Potten med vm pokalen nyde det nu så længe det vare til næste år er den tilbage på rette hænder igen.
Hovsa dart klub vil gerne siger tak til.
Chef's Table for at lave mad.
Per Brøndum og Else Nielsen for at passe baren og køkkenet.
Henrik primdal for lodtrækningen.
Men ikke mindst vil jeg gerne takke stævnelederen for de han var bare god.
og så skal der lyde en tak til de hold der var med til at gøre det til en god dag.
Resultatet bliver som følger.
Hold.
Potten 1 over Potten 2.
Double.
Jan Gørges og Martin Jensen Hovsa 1 over Michael gummi Jensen og Jens Ole Thomsen Jyden 1.
Single.
1. Niels Heinsø Potten 1.
2. Jan Gørges Hovsa 1.
3-4. Flemming Nielsen Hovsa 1.
3-4. Jens Ole Thomsen Jyden 1.
5-8. Gert Sørensen Hovsa 2.
5-8. Tonny Bisgaard Thyborende 1.
5-8. Jens Dam Potten 2.
5-8. Jon Kirkeby Jyden 1.
Samlet.
1. Potten 1. 111 Point.
2. Jyden 1. 103 Point.
3. Hovsa 1. 98 Point.
4. Potten 2. 79 Point.
5. Ikast 1. 59 Point.
6. Hovsa 2. 43 Point.
7.Thyborene. 42 Point.
8. Mix Hold 32 Point.
9. Engesvang. 26 Point.
10.jyden 2. 20 Point.
Og så siger vi fra Hovsa Dart Klub Godt Nytår til Alle klubbens medlemmer og venner Håber det bliver et lige så godt 2020 tak for 2019.
GODT NYTÅR.

Klub Mesterskaber 2019.
Vinder Herre.
Henrik Primdal over Jan Gørges.
Doublen.
Jan Gørges og Søren Crone over Gert Sørensen og Per Nørskov. Hos damerne blev det Tina Korr over Chalotte Nielsen vi siger tillykke til Tina med hendes første klub mesterskab. De 3 H gik til Jan Gørges.
Tillykke til klubmestrene og god jul til alle.

Sølv Sølv til DM.

18-Maj-2019

Sølv Til Slutspillet.

Så blev der spillet DM slutspil og Hovsa var med i oldboys.
Det var en god dag hvor vi efter at have fået vækket Jan Gørges Nielsen satte kurs mod Slangerup dart klub på sjælland.
Vi var med færgen og vi slapper af sammen med pottens folk på overfarten.
Vi starter med at spille mod Favoritterne fra Potten og vi taber desværre 4-2 da vi brænder formange lukker pile og vi er sat lidt under præs men der er to kampe igen så alt kan ske.
Vi møder Brøndby strand i den Næste kamp som vindes 6-0 men da potten også vinder 6-0 er vi stadig væk langt fra guldet men sølvet er tætter på skal dog vinde den sidste kamp for sølv og håbe at Potten taber 5-1 eller 6-0 så er der guldet vores.
Vi spiller sidste Kamp mod Ringsted som vi slår 6-0 og vi får sølv da potten vinder 5-1 over Brøndby strand så tillykke til Potten med guldet.
Jeg vil gerne takke dem der var på hold det var. Jan jeg er næsten vågen Gørges, Bo Møller, Henrik Primdal og Charly Sørensen også tak til Jannie Andersen og Sanne Vennersdorf for at heppe og Patrik Korr og Gert Sørensen For at tage Næsten Alle tavlerne
Vil også sige tak til Slangerup dart klub.
Nogle fantastiske lokaler at spille i.
Tak for denne gang og næste år bliver det guld.

Sølv Holdet fra oldboys 2018-2019.
Charly Sørensen, Jan Jeg er vågen Gørges,Bo Møller Og Henrik Primdal.

28-Februar-2019

Første Æresmedlem.

Hej alle.
Torsdag den 28-02-2019 Blev Per Andersen udnævnt til Æresmedlem i Hovsa Dart Klub Som den første nogen sinde.
Per Får udnævnelsen for sit store arbejde i og for hovsa dart klub fra 1986 til dags dato.I løbet af årende blev det både til at træne junior, Spille Divisions dart være Spillerudvalgs formand og Næstformand og Kasser og den mest vindene spiller i hovsa dart klub. Per har altid været klubbens mand i modgang og medgang kunne man altid regne med hans hjælp
og selv om hans situation har været er lidt anderledes de sidste par år kommer han stadig i klubben og hepper når vi har hjemmekampe og det er rart så vi ikke glemmer hans sans for humor for tro det eller lad vær humor det har han.
Så tillykke Per det her du fortjent
M.v.h.
Hovsa Dart Klub.

27-Juli-2018

Kørsel 2018-2019.

Fremtidige retningslinjer for udbetaling af kørselsgodtgørelse ved udebane kampe sæsonen 2018/19.

Gældende fra d. 01-10-2017

• Antal km aflæsses i den opslåede liste som hænger på opslagstavlen for hver hold.
• Kørselsgodtgørelse udbetales kun af kassereren, enten på MobilePay eller Bankoverførelse.
• Chaufføren sender besked om kørsel til kassereren, kamp nr. og dato oplyses.

  • Juniorer i hovsa

    Junior Turnering i hovsa

  • Juniorer i hovsa

    dart klub Søndag Den

  • Juniorer i hovsa

    20-09-2015.